شهردار مشهد در آیینی که به همین مناسبت برگزار شد گفت: ساخت بوستان موضوعی مینیاتوری مربوط به دوره چهارم شورای اسلامی شهر مشهد است و بخشی از این طرح در آن دوره بهره برداری شد.
محمدرضا قلندر شریف افزود: در این دوره مدیریت شهری نیز پیشنهاد سرمایهگذار به منظور ساخت پردیس فرهنگی و سینمایی و توسعه المانهای مینیاتوری و بهسازی و مرمت المانهای موجود، مورد توافق قرار گرفت و بعد از تصویب در شورای شهر، عملیات اجرایی طرح توسعه آن امروز آغاز شد.
شهردار مشهد با بیان این که جذب سرمایهگذاران از وظایف شهرداری است اظهار امیدواری کرد: طرح توسعه این بوستان طی یک دوره پنج ساله به پایان برسد.
قلندر افزود: تامین مالی یکی از نکات مهم در حوزه سرمایه گذاری است و با توجه به سختی تامین منابع مالی، جذب سرمایهگذار بخش خصوصی و افزایش مشارکت آنان با مدیریت شهری بهترین راهکار است.
بوستان مینیاتوری، بی بدیل در شرق کشور
رییس سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری مشهد نیز در این آیین گفت: بوستان مینیاتوری در سال ۱۳۹۴ و در دوره چهارم شورای اسلامی شهر، با قرارداد اولیه به مبلغ ۴۰ میلیارد ریال به بخش خصوصی واگذار شد و در دوره پنجم شورای شهر المانهای آن به ۳۰ عدد رسید.
محمدهادی محمدی مقدم افزود: در سال ۱۳۹۷ این قرارداد با رقم ۱۹۰ میلیارد ریال اصلاح شد اما به دلیل شرایط کرونا این بوستان مورد توجه قرار نگرفت.
وی ادامه داد: پس از پنج سال تعلل، طرح جدید بوستان مینیاتوری در فضای هفت هزار و ۸۰۰ مترمربع و با هزار میلیارد ریال اعتبار در مدت زمان پنج سال اجرا می شود تا سرانه فرهنگی این قسمت از شهر نیز افزایش پیدا کند و این بوستان نمونه مشابهی در شرق کشور ندارد.
رییس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری، مشارکتها و مسکن شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این آیین گفت: امروز عملیات اجرایی طرح اقتصادی آغاز شده است که در سه سال گذشته، یکی از موضوعات حل نشده مدیریت شهری بود و به همت شهردار و معاون سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری، مشکلات آن برطرف شد.
مجید دبیریان افزود: بوستان مینیاتوری از طرح های شاخص است و طرح های اقتصادی خوب علاوه بر اشتغالزایی، باید مورد استقبال مردم نیز باشد.
وی اظهار امیدواری کرد: تا پایان این دوره مدیریت شهری، طرح های ناتمام تکمیل و بهره برداری شود.
نخستین بوستان مینیاتوری شرق کشور در هشت هکتار با هزینه ۲۸۰ میلیارد ریال سال ۱۳۹۵ در مشهد بهره برداری شد و قرار بود طی پنج سال ۶۰ المان و نماد تاریخی ایران به نمایش گذاشته شود.