مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی در نشست خبری نوزدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد، جزئیات برگزاری این رویداد فرهنگی در شهر مشهد را اعلام کرد.
به گزارش مردم مشهد، محمد حسین زاده گفت: جشنواره نوزدهم در استان همزمان با جشنواره کشوری در حال برگزاری است و بنا به تصمیمی که در استان داشتیم از مجموعه فعالان حوزه هنر دعوت کردیم که در بحث برگزاری کیفی و کمی کمک کنند تا آنچه به عنوان رویداد مهم هنری در حال برگزاری است پررنگ شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با بیان اینکه شهرداری مشارکت خوبی داشته و اتفاقات خوبی رقم خواهیم زد، بیان کرد: کمیته نقد و پژوهش با محوریت مدیر حوزه هنری استان راه اندازی شده تا در کنار اکران فیلم فضای نقد هم در اختیار علاقمندان قرار بگیرد که هم مسائل آموزشی داشته باشد و هم موارد پژوهشی.
وی با بیان اینکه بسیج رسانه به کمک ما آمدند تا حضور اهالی رسانه را پررنگ تر داشته باشیم، اظهار کرد:کمیته سلامت هم برای این جشنواره در نظر گرفتیم تا سلامت علاقمندان را حفظ کنیم همچنین سیمرغ سینمای خراسان هم برگزار خواهیم کرد لذا تلاش داریم کار جمعی را در استان تمرین کنیم و دستگاههایی که در حوزه هنری اثرگذار هستند را تجمیع کنیم.
نمایش ۱۶ فیلم در مشهد
وی با تاکید بر اینکه سیاست گذاری جشنواره فجر در تهران اتفاق می افتد و به همه استان ها هم بسته ۱۶ فیلمی در اختیار قرار خواهند داد اما امیدواریم با جلب رضایت تهیه کنندگان بقیه فیلم ها را هم اکران کنیم و تا این لحظه فیلمهای موقعیت مهدی، لایه های دروغ، ماهان، هانا، بیرو، بی رویا، برف آخر، دسته دختران، زد، خائن کشی، ملاقات خصوصی، مرد بازنده، بدون قرار قبلی، شب طلایی، شادوران و شهرک در جشنواره مشهد اکران خواهند شد.
ظرفیت ۳۰ درصدی سالن ها برای اکران فیلم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با تاکید بر اینکه تلاش میکنیم تمام سینماها در مشهد اکران فیلم ها را داشته باشند، گفت:ما حدود یکماه قبل وضعیت آبی را داشتیم و حضور مردم در سینما ها با توجه به شرایط وضعیت آبی بود و امروز که وضعیت قرمز است نگران سلامت مردم هستیم و موظف به حفظ سلامتی علاقمندان به سینما هستیم لذا به احتمال قوی سینماها با ۳۰ درصد ظرفیت ها اکران فیلم ها را خواهند داشت.
۸ سینما میزبان جشنوراه نوزدهم
وی با اشاره به اینکه برای حضور مردم شروطی مثل واکسیناسیون بر اساس کد ملی مورد نظر است و امیدواریم حضور مردم مشهد با توجه به تعدد سینما حضور خوبی باشد، بیان کرد:سینماهای آفریقا، هویزه، سیمرغ، ویلاژ توریست، اطلس، گلشن، پارک بازار و برفی ۸ سینمایی هستند که اکران در آنها صورت می گیرد.
در همین رابطه رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی اظهارداشت: طبق درخواستی که از مدیرکل ارشاد استان برای افزایش سهمیه اصحاب رسانه داشتیم، این موضوع محقق شد و سهیمه اصحاب رسانه در نوزدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد دو برابر شده که در کنار این اتفاق سهمیه قابل توجهی هم برای فعالان رسانه های غیر رسمی لحاظ شد.
«مهدی شاد» گفت:ما به جهت تقویت رویداد رسانه ای جشنواره درخواستی کردیم که رسانه ها در تمام سینماها حضور فعال داشته باشند که ۸ رسانه در طول جشنواره فجر فعال خواهند بود و بسته های خبری تولید خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه سازماندهی دوستان اهالی اندیشه در استان شکل گرفته و برای تمام فیلمهایی که اکران می شود، نقد و بررسی خواهیم داشت، تاکیدکرد: کمیته نقد و بررسی موظف شدند نسبت به آثار جشنواره یادداشت تهیه کنند همچنین آمادگی داریم یادداشت های مردمی را در رسانه ها منعکس کنیم.
خبرنگار:وحیدی