مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: مرجع ثبت اطلاعات برای صدورکارت سوخت تاکسیها، سامانه تاکسیرانی است.
احمد محبی در این خصوص افزود: با توجه به اینکه، صدور کارت سوخت در شرف انجام است، لذا به اطلاع تاکسیرانان میرسد که مرجع ثبت اطلاعات برای صدور و تخصیص سهمیه در ناوگان تاکسیرانی شهر مشهد، سامانه جامع تاکسیرانی خواهد بود.
وی اضافه کرد: بر این اساس آن دسته از تاکسیرانان که تاکنون اطلاعات پروانه تاکسیرانی و بهرهبرداری آنها در سامانه جامع ثبت نشده است، در اسرع وقت برای ثبت و تکمیل مدارک به شرکتهای کارگزاری خدمات تاکسیرانی مراجعه کنند.
محبی ادامه داد: بدیهی است در صورت ثبت نشدن پروانه تاکسیرانی و بهرهبرداری از تاکسی در سامانه جامع تاکسیرانی از سوی تاکسیرانان، تبعات آن متوجه شخص مالک بوده و هیچگونه مسئولیتی متوجه این سازمان نخواهد بود.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد