۳۵۰۰ میلیارد ریال تولید ناخالص در خراسان رضوی

  • ۲۱ ساعت قبل
  • 0

معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری خراسان رضوی از ۳۵۰۰ میلیارد ریال تولید ناخالص در استان خبر داد.
رضا جمشیدی در نشست خبری اظهار کرد: بر طبق داده‌های مرکز آمار استان ۳۵۰ همت تولید داخلی داشتیم. این در صورتی است که در مقوله‌ی قدرت خرید مردم و درآمد رشدی نداشتیم.

جمشیدی تصریح کرد: سهم استان از تولید ناخالص کشور ۵.۱ درصد است در حالی که ۸ درصد جمعیت کل کشور را دارد. درآمد سرانه‌ی یک شهروند خراسانی ۶۵ درصد درآمد سرانه‌ی درآمد یک ایرانی است. با توجه به پایه‌ی سال ۱۴۰۰ استان خراسان رضوی رتبه بیست‌ویکم را در درآمد سرانه کشور دارد.

وی با بیان اینکه در زمینه‌ی تولید نسبت به آنچه شایستگی و ظرفیت استان است فاصله داریم، عنوان کرد:  سهم بخش کشاورزی از ارزش افزوده اقتصادی ۱۰٫۳ درصد است در حالیکه میزان اشتغال این حوزه ۱۴درصد است. بخش صنعت و معدن سهم ۲۳.۷ درصدی در ارزش افزوده اقتصاد استان را دارد در حالیکه سهمش از اشتغال ۳۷ درصد است.

معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: بخش خدمات بیشترین سهم از ارزش افزوده اقتصادی استان را با حجم  ۶۰.۲ درصدی دارد در حالیکه سهم این بخش از اشتغال حدود ۴۹ درصد است..

وی افزود: با توجه به روند کاهشی نرخ بیکاری استان در سال جاری به طور کلی می‌توان گفت وضعیت کسب‌وکار استان ارتقا یافته و در پاییز ۱۴۰۳ در رتبه چهارم کشور را داریم.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *