مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی گفت: اجرای کامل طرح فیبر نوری در کلانشهر مشهد ۲ هزار و ۱۱ کیلومتر حفاری در نظر گرفته شده که تا به امروز ۶۰۰ کیلومتر حفاری آن به پایان رسیده است.
علی دلگیر در حاشیه بازدید از عملیات حفاری شبکه فیبرنوری اظهار کرد: باتوجه به اینکه ۱۶ هزار و ۴۰۰ خانوار در ۲۳ شهرستان استان به شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کارها متصل شدهاند. بنابراین تا کنون هزار و ۸۰ کیلومتر در کل استان انجام شده و ۱۶ هزار و ۴۰۰ خانوار هم استانی هم اکنون به شبکه فیبرنوری FTTX متصل هستند.
وی افزود: عملیات حفاری شبکه فیبر نوری که به صورت همزمان با مشهد، در ۲۲ شهر دیگر استان نیز شروع شده، همچنان ادامه داشته و تا کنون در ۱۲ شهر استان به صورت کامل انجام شده است.
دلگیر خاطرنشان کرد: با تکمیل عملیات حفاری ۶۰۰ کیلومتری در کلانشهر مشهد، دسترسی شبکه فیبر نوری برای بیش از ۴۵۰ هزار خانوار مشهدی فراهم شده که از این تعداد ۱۵ هزار و ۸۰۰ خانوار هم اکنون از این بستر استفاده می کنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی اینترنت پرسرعت با شتاب ادامه دارد و همه نقاط استان به ترتیب از خدمات با کیفیت و پرسرعت فیبر نوری بهرهمند خواهند شد، ادامه داد: FTTX شبکه پهن باند است که از فیبر نوری برای تامین تمام و یا بخشی از اتصال مورد نیاز در ارتباطات نهایی مخابراتی استفاده میکند.
دلگیر تاکید کرد: تا کنون هزار و ۸۰ کیلومتر در کل استان انجام شده و ۱۶ هزار و ۴۰۰ خانوار هم استانی هم اکنون به شبکه فیبرنوری FTTX متصل هستند.
وی گفت: طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها از مهمترین طرحهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور افزایش کیفیت و سرعت شبکه ارتباطی کشور است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی اضافه کرد: عملیات اجرایی اینترنت پرسرعت با شتاب ادامه دارد و همه نقاط استان به ترتیب از خدمات با کیفیت و پرسرعت فیبر نوری بهرهمند خواهند شد.
دلگیر تصریح کرد: برای اجرای کامل طرح فیبر نوری در کلانشهر مشهد، ۲ هزار و ۱۱ کیلومتر حفاری در نظر گرفته شده که تا به امروز ۶۰۰ کیلومتر حفاری به پایان رسیده است.
منبع:تسنیم








