بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در خراسان رضوی تولید شد

  • ۱ سال قبل
  • 0

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت:طی نیمه اسفند پارسال تا ۱۳ فروردین امسال در استان سه هزار و ۵۲۰ تن گوشت قرمز تولید شده است.

جواد اعلمی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان گوشت قرمز تولیدی از ذبح ۱۴۰ هزار راس دام سبک و سنگین به دست آمده است.

وی با اشاره به فعالیت ۳۳ کشتارگاه دام سنگین و سبک در خراسان رضوی ادامه داد: دام سبک کشتار شده طی این مدت ۸۲ هزار و ۵۰۰ راس با تولید۲ هزار تن گوشت بوده است.

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در مجموع پنج تن گوشت قرمز ضبط شده است که ۶۴۲ کیلوگرم آن دام سبک و بقیه گوشت دام سنگین بوده است.

اعلمی افزود: علاوه بر این، طی مدت ۱۲ هزار تن گوشت مرغ در استان با کشتار ۶ میلیون و ۱۴۲ هزار قطعه مرغ گوشتی تولید شده است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳ کشتارگاه طیور در خراسان رضوی افزود: ۵۴ هزار قطعه مرغ گوشتی به وزن ۴۷ تن نیز طی این مدت معدوم شده است.

استان خراسان رضوی هم‌اکنون دارای بیش از ۱۵ میلیون راس جمعیت دامی است.

منبع: ایرنا

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *