حسین فلاح در نشست مطبوعاتی اظهار کرد: از آغاز فعالیت و طی سه سال مجمع سه موضوع شامل تعظیم شعائر، اطعام غدیر و خطبه غدیر مورد تأکید بوده که در سالاول بنا بر تعظیم شعائر، سال دوم اطعام غدیر و سومین سال خطبه غدیر گذاشته شد.
مدیر موسسه فرهنگی هنری مجمع نکوداشت غدیر افزود: در چهاردهمین سال فعالیت این مجمع، موضوع فرهنگ رضوی با محوریت غدیر مورد هدف بود که در آن به سیره امام رضا (ع) در خصوص غدیر پرداخته شد.
فلاح بیان کرد: امکاناتی که امروز در تبلیغ غدیر داریم قابل مقایسه با زمان حضرت رضا(ع) نیست و لذا باید در این خصوص بیشتر کار صورت گیرد تا فرهنگ غدیر توسعه یابد.
وی تصریح کرد: از جمله اقدامات مجمع چاپ خطبه غدیر در تیراژ ۲۰ هزار است که البته فعالیتهای زیادی طی چهار سال آغاز فعالیت مجمع صورت گرفته و در چهارمین سال شورای روابط عمومی مجمع نکوداشت غدیر راهاندازی شد.
وی بیان کرد: مهمترین هدف ما از فعالیت در مجمع این است که عید غدیر در دهه غدیر متوقف نشود و در طول سال نیز این مهم مورد توجه باشد که این این نیازمند ایدهپردازی از سوی فعالان فرهنگی و رسانه است.
فلاح گفت: با نگاهی به دغدغه امروز جوانان میبینیم که به فرامین غدیری عمل نکردیم و اشکال ما مبانی است این درحالی است که در مصادیق به دنبال اشکالات هستیم و دلیل این مشکلات هم این است که در جامعه ما غدیر به خوبی تعبیر نشده و در ایجاد پیوند غدیر با مردم ضعیف عمل شده است.
مدیر موسسه فرهنگی هنری مجمع نکوداشت غدیر هدف از افتتاح استودیو این مجمع را تسهیل در تولید و محتوای متناسب با فرهنگ غدیر برشمرد و گفت: اگر غدیر به درستی تبیین میشد حوادث بعد از آن و عاشورا به وجود نمیآمد و امروز نیز باید بدانیم دور شدن از ولایت همان حوادث مشابهی را رقم خواهد زد که بعد از غدیر رقم خورد.
وی از برپایی دو موکب در کربلا همزمان با ایام اربعین به همت این موسسه خبر داد و گفت: در این دو موکب سعی شده تولید و محتوای متناسب با تبیین فرهنگ غدیر و ولایت تهیه و به زائران ارائه شود.
افتتاح استودیو مجمع نکوداشت غدیر
